Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fotópályázat

2010.02.08

Kedves Haltartósok!
A Haltartó.hu Horgászportál immáron 3. alkalommal hirdeti meg fotópályázatát. Ezúttal rendhagyó újítást vezettünk be, melyet reméljük, hogy szívesen fogadtok. A szokásosak mellett, kibővítjük versenyünket egy új izgalmas témával, így összesen 3 különböző kategória áll fotósaink rendelkezésre, hogy bizonyítsák tehetségüket.
A fotópályázat összdíjazása 130 000 Ft melyet az alábbi támogatóink biztosítottak.
Kategóriák:
1. Fogásokról készített képek
2. Horgászvizekről készített képek
3. Digitálisan átalakított horgászképek

Egy kategóriában egy felhasználó egy képet küldhet be, majd szakavatott zsűri fogja értékelni a képeket.
A pályázatra a munkákat február 28-ig lehet feltölteni, majd március 15-én hirdetjük ki a zsűri által legjobbnak ítélt fotókat. A közönségdíjra a szavazatokat március 1-jétől várjuk.
Szabályok:
- Egy témában csak 1 képet lehet a fotópályázaton indítani, aminek meg kell egyeznie az előírt témával, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a pályázatot.
- A képek minimum 640 x 480 pixel felbontásúnak kell lennie.
- Pályázaton az első két kategóriába (Fogásokról készített képek, Horgászvizekről készített képek) indított képek csak úgy érvényesek, ha nincsenek manipulálva, tehát semmilyen programmal nincsenek retusálva, tilos vágni és szerkeszteni is. ( Ez alól természetesen mentesül a 3. kategória.)
- Csak saját készítésű fotóval lehet indulni, az Internetről letöltött képpel való indulás, kizárást von maga után.
- Az állatkínzást és a brutalitást tartalmazó képek nem indulhatnak a pályázaton!
- Bármilyen jellegű illegalitás észlelése esetén a Haltartó.hu fenntartja a jogot a pályázaton résztvevő kép kizárásához!!!
Nyeremények:
Minden kategória első helyezettjét díjazzuk!
- 1. Kategória: YAD Sagato pergetőbot 2.45m 10-30g + TICA Sportera SR6007R orsó
- 2. Kategória: 16 000 Ft értékű ajándékcsomag a Horgász Online Áruház felajánlásával + Xenos DWS orsó
- 3. Kategória: 15 000 Ft értékű vásárlási utalvány a Webfishing Center Horgász Webáruház felajánlásával + 1 tekercs Formax IronLine fonott zsinór + 1 db SpinTeam Jr Jerry wobbler
- Közönségdíj*: Fladen Maxximus IM8 pergetőbot (3m-es 40-80g) + 2 tekercs Trabucco monofil zsinór
+ 1 db SpinTeam Jerry wobbler
*Közönségdíj: A három kategóriából a legtöbb pontot szerzett kép. A pontokat a weboldal regisztrált tagjai fogják adni.
Fogásokról készített képek: Ebben a kategóriában nem a hal mérete számít, hanem az elkészített kép összhatása. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.
Horgászvizekről készített képek: Értelemszerűen a beküldött képnek érzékeltetnie kell, hogy horgászvízről, horgász környezetről van szó. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.
Digitálisan átalakított képek: Ide olyan képeket várunk, amik a horgászat témakörében tartoznak és valamilyen digitális effektet kaptak. Ha a fenti kritériumoknak nem felel meg a kép, nem tudjuk elfogadni a nevezések között.
Képek feltöltése a http://haltarto.hu oldalon.

Küldte: Incze Domokos A.FIAP, E-AAFR, E-MAFOSZ